Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på Friluftsliv.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Hitta en friluftskompis

Sverige erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv, oavsett om du föredrar enkla promenader, toppturer eller mer spektakulära äventyr för den erfarne. Du behöver varken vara i toppform, ha den senaste utrustningen eller åka långt för att upptäcka underbara naturupplevelser.

Äventyr tillsammans

Det är alltid roligare att ge sig ut på äventyr med andra! Oavsett om du vill dela historier, peppa varandra, hjälpa till med utrustningen eller bara njuta av stillheten, blir upplevelsen så mycket mer givande när man delar den med andra.

Hitta en friluftskompis

På Friluftsliv.se kan du söka efter friluftssällskap, få nya vänner eller kanske till och med hitta kärleken. Här har du chansen att träffa andra som älskar naturen och friluftsliv, och vem vet, kanske är det just här du hittar den stora kärleken?

Skapa en attraktiv profil

Att skapa en attraktiv profil är avgörande för att väcka andras intresse. Här är några tips som kan vara till hjälp i jakten på en friluftskompis eller en friluftsälskande partner:

  • Ladda upp en profilbild. Profiler med bild får upp till 10 gånger bättre respons än de utan. Ett foto säger som bekant mer än tusen ord.

  • Vad intresserar dig? Skriv lite om vilket geografiskt område du tillhör och vilka typer av turer du gillar. Det hjälper till att skapa verkliga kopplingar.

  • Var aktiv. Dela dina erfarenheter, diskutera i forumet, skriv i megafonen, ladda upp bilder och visa dig själv. Ju mer synlig du är, desto större är chansen att någon kontaktar dig.

  • Ta initiativ. Våga höra av dig till andra.


Kom ihåg att äventyret alltid börjar på Friluftsliv.se. Lycka till! :)

Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på Friluftsliv.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen